Lider PSD, dat pe mâna DNA. Reacție cruntă

Compania de Apă S.A. Buzău a depus, la Direcția Națională Anticorupție, plângere penală împotriva lui Constantin Toma, primarului Municipiului Buzău.

"Compania de Apă S.A. Buzău a depus, la Direcția Națională Anticorupție, plângere penală împotriva primarului Municipiului Buzău și a celor care, alături de acesta, pun în pericol, prin acțiuni ilegale și abuz, finanțarea investițiilor în valoare totală de peste 300 milioane de euro, destinate lucrărilor de modernizare și extindere a rețelei de apă din Buzău.

Autoritățile române și cele europene, inclusiv cele care finanțează aceste lucrări, sunt la curent cu acțiunile ilegale ale primarului Constantin Toma. Mai mult decât atât, Instituția Prefectului - Buzău a avertizat, încă de la debutul seriei de hotărâri ilegale ale Consiliului Local privind modificarea actului constitutiv al Companiei de Apă, că va ataca în instanță această inițiativă ilegală", a transmis Ionel Tescaru, directorul Companiei de Apă Buzău, printr-un comunicat de presă.

[citeste si]

Conform unor surse, plângerea penală împotriva primarului ar putea avea legătură cu ședința extraordinară a CLM convocată marți de Constantin Toma, prin care se vrea modificarea actului constitutiv al "Companiei de Apă", precum și împuternicirea avocatului Lucian Sălcuțan să reprezinte Buzăul în Adunarea generală a acționarilor societății comerciale în cauză.

Constantin Toma, edilul orașului, a reacționat vehement și a spus că toate acuzațiile pe care Ionel Tescaru i le aduce sunt false.

Primarul a spus că este vorba despre o serie întreagă de minciuni, nu a comis nicio ilegalitate și niciun abuz, iar DNA anchetează abuzuri deja săvârșite. Mai mult decât atât, Constantin Toma are de gând să depună o plângere penală împotriva lui Tescaru privind achiziția hotelului Crâng.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel