EXCLUSIV  REFERENDUM FAMILIA TRADIȚIONALĂ. Dan Barna (USR) anticipează REZULATUL

Președintele USR, Dan Barna, a anticipat la interviurile DCNews rezultatul referendumului pentru familia tradițională dacă acesta ar avea loc mâine.

Președintele Uniunii Salvați România consideră că realizarea unui referendum pentru familia tradițională ar arăta foarte clar viziunea "tradițională" a acestui popor. "USR a fost singurul partid care a spus foarte clar că această temă a modificării Constituției nu este o temă actuală pentru România. Și spun asta pentru că în România nu extstă nicio inițiativă privind legalizarea persoanelor de același sex. Nu există riscul legalizării căsătoriei persoanelor de același sex pentru că societatea din România nu este în acest moment acolo. Referendmul dacă ar avea loc mâine ar arăta, 70 la 30 sau 75 la 25, o viziune mai tradițională față de o viziune mai progresistă să spunem. Referendumul acesta nu schimbă nimic pentru nicio familie din România. Referendumul acesta nu face ca femeile abuzate să fie mai în siguranță, copii abandonați să aibă o viață mai bună. Este un referendum pur artificial", a declarat Dan Barna. 

Căsătoria între persoane de același sex, o problemă poate peste 30 de ani

Liderul opoziției susține că orice discuție referitoare la modificarea Constituției, în privința legalizării căsătoriei între un bărbat și o femeie, este inutilă deocamdată. "Constituția așa cum este acum, este perfect funcțională de 27 de ani. Nu a existat niciun moment nicio problemă cu acel articol. Căsătoria între bărbat și femeie este prevăzută în codul familiei. Deci noi vrem să rezolvăm în acest referendum, pe care PSD-ul îl folesește ca pe o perdea de fum, o problemă pe care România nu o are. Poate peste 30 de ani o va avea" a mai spus președintele USR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel