Lider PNL Teleorman: Menirea mea, de a curăța județul de PSD

Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că menirea sa este ”de a curăța județul de PSD”. 

Preşedintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că menirea sa "este aceea de a curăţa judeţul" de PSD, scrie Agerpres. 

"Am văzut că atâţia ani de zile ne-am bătut cu PSD-ul, iar bucuria mea, în fiecare zi pe care o trăiesc de-acum încolo, ca şi preşedinte al Partidului naţional Liberal la nivel de judeţ, menirea mea, zi de zi, este aceea de a curăţa judeţul şi de a face în aşa fel încât, în Teleorman, să guverneze oameni capabili, oameni competenţi. Ne dorim foarte mult ca după aceste alegeri (...) să facem România normală, (...) ne dorim foarte mult ca judeţul Teleorman să intre pe harta acelor judeţe în dezvoltare", a declarat Eugen Pîrvulescu în conferinţa de presă.

Acesta a adăugat că miniştrii liberali "sunt interesaţi de dezvoltarea judeţului Teleorman" şi că el va "lua pas cu pas ministerele" şi va "dezvolta acest judeţ pe toate domeniile de activitate", trecând apoi în revistă miniştrii noului cabinet care au venit sau urmează să vină în judeţ.

Ministrul Agriculturii, la Teleorman

"Ministrul Agriculturii a venit la Teleorman pentru a lua pulsul legumicultorilor şi al crescătorilor de animale, al fermierilor, ministrul Dezvoltării, de asemenea, (...) în discuţie cu autorităţile şi cu primarii din judeţ, identificând probleme de dezvoltare ale judeţului Teleorman. (...) Săptămâna viitoare mă aştept foarte serios să discut cu ministrul Mediului, e foarte important să discutăm nişte probleme de mediu la nivel de judeţ, va trebui să am o discuţie şi cu ministrul Sănătăţii pentru situaţia precară a unităţilor sanitare din judeţul Teleorman şi, de asemenea, cu ministrul Învăţământului, pentru că eu nu sunt mulţumit de ceea ce se întâmplă (...) în şcoli, la momentul acesta", a menţionat Pîrvulescu.

În ceea ce priveşte investiţiile derulate de primării şi care sunt finanţate prin programele guvernamentale de dezvoltare locală, Pîrvulescu a dat asigurări că "proiectele care sunt astăzi în derulare vor fi duse până la capăt", iar ceea ce se va face de acum încolo "trebuie gândit foarte bine", pentru că "altfel, aruncăm cu banii aiurea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel