Lider PNL, prins în stenogramele DNA. Interceptări incendiare

Un baron PNL a fost prins în stenogramele DNA.

Vorbim despre un dosar în care rectorul Universității din Oradea, Constantin Bungău, a fost trimis în judecată.

Prin intermediul președintelui CJ Bihor de la acea dată, Cornel Popa (președinte PNL Bihor) și al prefectului din Bihor, Claudiu Pop, o profesoară urma să intervină la rector pentru a trece un concurs de a ocupa un post la Universitatea din Oradea. Cei doi au vorbit cu rectorul pentru a o ajuta și, chiar înainte cu o zi de avea loc acel concurs, Cornel Popa, președintele CJ Bihor la acea vreme, a discutat cu rectorul și i-a spus că are pumnii strânși pentru acea profesoară, informează România TV.

Președintele CJ Bihor și prefectul sunt doar martori în acest dosar, nu au fost inculpați, în schimb, rectorul a fost pus sub acuzare de luare de mită pentru că a primit bani, butoni de aur și icoane din argint de la respectiva profesoară. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest caz.

[citeste si]

Rectorul Universității din Oradea, Constantin Bungău ar fi primit foloase în valoare de aproximativ 3.000 de lei, constând în două perechi de butoni din aur, o icoană argintată, un parfum bărbătesc și o cravată, pentru intervenții legate de organizarea unui concurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel