Lider PNL, pe lista profesorilor care au girat lucrările deținuților

Alina Gorghiu, copreședinta PNL, își declara, sâmbătă, susținerea pentru ca lucrările scrise în pușcărie să nu mai conteze la eliberarea deținutului. Însă, chiar PNL are liderul său care a coordonat lucrările unor persoane închise.

Potrivit HotNews, Marius Petcu, fost lider sindical al CNSLR-Frăția și al Federatiei Sanitas, l-a avut coordonator chiar pe fostul ministru al Sănătății, Eugen Nicolăescu, el însuși acuzat de plagiat. 

"E în mod cert o deficiență de legislație, dar lucrul îmbucurător este că ministrul Justiției, dna Raluca Prună, a anunțat public de acum o săptămână că în foarte scurt timp va ieși în dezbatere publică cu modificarea legislației. Nu pot să vă răspund că susțin un proiect de lege care încă nu e în dezbatere publică. Susțin principiul modificării legislației și, da, aștept să văd propunerea. (...) Dar, da, ca principiu, sunt de acord. Rămâne de discutat cum se va face tehnic și ce se modifică în acei parametri", a declarat Alina Gorghiu, sâmbătă, citată de Agerpres.

Eugen Nicolăescu este liderul Grupului Parlamentar al PNL din Camera Deputaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel