Lider PNL: Obiectivul, coagularea dreptei. Atac la Tăriceanu și Băsescu

Unul dintre obiectivele PNL este coagularea forţelor de dreapta, dar această acţiune se poate face doar în jurul PNL şi fără Călin Popescu-Tăriceanu şi Traian Băsescu, care ar reprezenta o "piatră de moară" pentru această unitate, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de preşedintele PNL Galaţi, senatorul George Stângă. 

"Dacă vorbim de coagularea dreptei, acesta a fost unul din obiectivele PNL. Dacă vrem să batem PSD, atunci trebuie sa existe o unitate în zona dreptei. Însă, e prea devreme să discutăm despre acest lucru acum. Totuşi, e cât se poate de clar că această coagulare a dreptei nu se poate face decât în jurul PNL şi, din punctul meu de vedere, fără două personaje politice cheie: Călin Popescu-Tăriceanu şi Traian Băsescu, cei care ar reprezenta o piatră de moară pentru această unitate", a afirmat Stângă, scrie Agerpres.

Conform sursei citate, reacţia românilor după schimbările la programul de guvernare, precum şi neînţelegerile din cadrul coaliţiei de guvernare încep să îşi arate efectele, ministrul Viorel Ilie declarând, sâmbătă, la Bistriţa, că ALDE face toate eforturile pentru a se apropia de PNL, PMP şi USR. 

"Poziţia unui lider al ALDE, a unui ministru chiar, prin care lasă de înţeles că zilele coaliţiei sunt numărate, este grăitoare în acest sens. Însă, dupa ce ai susţinut aberaţiile pesediste este greu să fii crezut că ai avea intenţii bune. ALDE azi e ţinut cu forţa alături de PSD de către preşedintele partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, cel care îşi doreşte să se menţină în zona puterii cu orice preţ. Dar, după cum se poate vedea, cei din ALDE îşi doresc cu totul altă direcţie, una care nu e alături de PSD. ALDE e azi asimilat PSD-ului din cauza liderului său. Însă, nu putem nega faptul că sunt în ALDE oameni de dreapta. De asemenea, aşa cum spunea şi preşedintele PNL, domnul Orban, fără ALDE sau parte din ALDE nu se poate construi o majoritate parlamentară", se mai spune în comunicatul transmis de George Stângă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel