Lider PNL, întrebare cheie pentru un ministru PSD

Vicepreşedintele Comisiei pentru buget-finanţe din Senat, Florin Cîţu (PNL), a declarat miercuri că i-a fost confirmată prezenţa fostului ministru Darius Vâlcov la mai multe şedinţe din Ministerul de Finanţe şi nu ştie în ce calitate ia acesta parte la astfel de întâlniri.

"Aş mai fi avut o întrebare pentru domnul ministru de Finanţe: ce rol are Darius Vâlcov în această instituţie? Pentru că, în ultima perioadă, este mult mai prezent în Ministerul de Finanţe, este prezent la şedinţele tehnice şi, din câte ştiu, sunt acolo şi informaţii secrete de serviciu, care nu ar trebui să fie date aşa, peste tot. (...) Mi s-a confirmat prezenţa lui fizică în Ministerul de Finanţe la mai multe şedinţe. Nu ştiu în ce calitate, cine i-a aprobat. (...) Ştim că a lucrat (la programul de guvernare - n.r.). Dacă cei de la PSD cred că acolo este cheia şi domnia sa poate să facă programul de guvernare - este fantastic, dar una este programul de guvernare şi alta este să fii acolo şi să pui presiune politică", a spus Cîţu, într-o declaraţie la Parlament, scrie Agerpres.

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, era aşteptat miercuri în faţa Comisiei pentru buget-finanţe din Senat, dar nu a putut fi prezent, iar şedinţa s-a amânat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel