Lider PNL, indignat după demiterea șefului ANPC

Vicepreședintele PNL, Mihai Voicu, a comentat, marți seară, la Antena 3, în legătură cu demiterea președintelui ANPC, Marius Dunca, în urma tragediei din clubul bucureștean Colectiv, susținând că este una "ridicolă, stupidă".

Prezent, marți seară, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, liderul liberal Mihai Voicu a declarat că demiterea șefului ANPC de către premierul Victor Ponta este o decizie luată la emoție

"Știți cât de stupid e! Știți ce control a fost? Un consumator reclamase că bonul nu se potrivea cu consumația lui. Șeful ANPC nu a controlat incendii, stâlpi, bureți, nici nu are competențe. E o demitere ridicolă, stupidă. Poate omul s-a dus și a controlat bonul, și a constatat că bonul e rău sau bun, nu știu ce a constatat Poate a constatat că aia sunt niște evazioniști care nu dau bon. E în regulă, dar nu are legătură cu incendiul", a comentat Mihai Voicu.

"Dar vedeți, d-le Voicu, ce înseamnă o emoție exarcebată! Înseamnă și decizii luate la emoții", a adăugat realizatorul emisiunii, Răzvan Dumitrescu.

"Da, asta este o decizie luată la emoție. Omul acela nu are nicio legătură cu incendiul", a mai spus deputatul PNL Mihai Voicu.

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Marius Dunca, a fost demis, marți seară, în urma tragediei de la clubul bucureștean Colectiv.

Incendiul de la club Colectiv a provocat moartea a 32 de persoane și rănirea a altor peste 150, dintre care 90 încă în stare gravă.

Citește și: Marius Dunca, președintele ANPC, a fost demis după tragedia de la Colectiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel