Lider PNL, DEMIS din cauza rezultatelor slabe

Preşedintele PNL Focşani, deputatul Laurenţiu Ţigăeru Rocşa, a fost demis pentru rezultate slabe la europarlamentare.

Delegaţia Permanentă a PNL Vrancea l-a demis pe deputatul liberal Laurenţiu Ţigăeru Roşca din funcţia de preşedinte PNL Focşani pe motiv că nu a realizat obiectivul la alegerile europarlamentare, scrie MonitorulVN.

Decizia a fost luată în şedinţa liberalilor vrânceni care a avut loc sâmbătă. Interimatul la organizaţia din Focşani va fi asigurat de deputatul Nini Săpunaru, preşedintele PNL Vrancea, notează sursa citată.

Varianta oficială prezentată de comunicatul de presă asupra mişcărilor din PNL Vrancea este că în cadrul Delegaţiei Permanente s-a luat act de dizolvarea Birourilor Politice Locale care au realizat sub 50 % din obiectivul stabilit la alegerile europarlamentare.

VEZI ȘI: Cezar Preda: Alianța PNL-PDL se va face cu presiuni ENORME

„Preşedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Săpunaru a declarat, în cadrul Delegaţiei Permanente de sâmbătă că «la alegerile Europarlamentare din 25 mai, fiecare organizaţie a avut un obiectiv de obţinut. Biroul Politic Teritorial a hotărât, la începutul acestei luni să dizolve toate organizaţiile cu rezultate slabe", mai scrie sursa citată.

Varianta neoficială este că demiterea lui Ţigăeru face parte dintr-un război intern declanşat pentru adjudecarea şefiei organizaţiei vrâncene. Laurenţiu Ţigăeru Roşca a invocat rezultatele mai slabe decât cele de la Focşani, obţinute de organizaţiile PNL din alte municipii din ţară, pentru a rămâne în funcţie. Cu toate acestea, politicianu a fost demis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel