Lider PNL Bistrița: Chiliman, un ambalaj și nimic mai mult

chiliman
chiliman

Președintele PNL Bistrița Năsăd, Stelian Dolha, spune că a votat fără ezitare excluderea lui Andrei Chiliman din PNL. Stelian Dolha a precizat că Andrei Chiliman s-a dovedit a fi "un ambalaj și nimic mai mult"  și că în spatele său stau "mai mulți". 

"În ceea ce priveşte excluderile din PNL, să ştiţi că am votat pentru excluderea primarului Andrei Chiliman, am votat pentru excluderea fostei mele colege Diana Tuşa. Am votat fără ezitare şi fără niciun regret, pentru că timp de un an, zi de zi, ceas de ceas, primarul Andrei Chiliman a calomniat PNL şi pe preşedintele PNL. Acest lucru e inadmisibil pentru orice liberal", a declarat Dolha, potrivit Mediafax.

El a subliniat un lucru subliniat și de Crin Antonescu și anume că Andrei Chiliman a mers în BPN și în Delegația Permanentă a PNL cu  "cu eterna foaie scrisă de alţii" în loc să transmită propriul mesaj.

Cândva venerat

"Iar ne-a calomniat şi ne-a spus că PNL face jocuri pe sub masă cu PDL şi cu Traian Băsescu în timp ce e la guvernare cu USL, l-a comparat pe Antonescu cu Hitler şi aşa mai departe. Când eşti într-un partid politic şi ceva nu-ţi place, e un lucru elegant pe care poţi să-l faci: să-ţi dai demisia şi apoi poţi să critici. Nu poţi să fii şi în partid şi să calomniezi partidul. Acelaşi Chiliman cu aceeaşi Tuşa au aderat la acea fundaţie (Iniţiativa România Liberală -n.r.) care, dacă ne uităm la doctrina ei, de fiecare dată critică doctrina liberală", a adăugat Dolha, care a menționat că până nu demult îl venera pe Chiliman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel