Lider PNL, atac la Geoană: E veșnic abonat la "mai încearcă odată"

Secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, vorbește în termeni duri despre Mircea Geoană, despre care spune că "se tot bagă la marele câștig, deși, se vede treaba, e veșnicul abonat la clasicul răspuns «mai încearcă o dată»".

Eduard Hellvig transmite, într-o postare pe blogul personal, că Mircea Geoană încearcă să se legitimeze în PSD drept vârf de listă la alegerile europarlamentare, prin raportările repetate la Crin Antonescu. El cere astfel un respect pe care l-ar fi pierdut pe mâna lui odată cu prezidenţialele din 2009, continuă liberalul.

"Dl Geoană se tot bagă la marele câștig, deși, se vede treaba, e veșnicul abonat la clasicul răspuns «mai încearcă o dată» din campaniile acelea organizate pentru promovarea unor produse; acelea care fie te pun să verifici sub capac, fie îți oferă niște taloane răzuibile pentru șansa de a câștiga diverse premii. (...) După ce a «răzuit» în 2009 șansa USL și a României la prezidențiale, azi e sfătos și dornic, din nou, «să mai tragă o dată»", mai scrie secretarul general al PNL.

Iată restul postării de pe blogul lui Eduard Hellvig:

"Ca să vrei să te legitimezi pe primul loc drept candidat la europarlamentare cu o singură idee de campanie, anume Crin Antonescu, sau ca să vrei să te faci auzit doar cerând un respect pe care, personal, l-ai pierdut pe mâna ta, când ai ignorat avertismentul «mai trage o dată» și te-ai lăcomit la cartonașul «vizite nocturne înainte de alegeri» ar putea fi deplasat pentru oricine. Dar Mircea Geoană nu e oricine ...

Președintele PNL Crin Antonescu se poate lipsi de sfaturile dlui Geoană în ceea ce privește respectul față de aliați. Antonescu este un om respectuos prin definiție, așa că știe să se poarte și cu aliații și cu cei care nu îi sunt aliați.

Dar e ridicol că tocmai dl Geoană insistă pe ideea de respect, domnia sa care a avut, degeaba, tot respectul nostru, al liberalilor, în 2009, și și-a bătut joc de el. Deși a fost un candidat sub așteptări, fapt certificat, din nefericire, cu câteva ore înaintea momentului final de propriile sale acțiuni, a avut susținerea și respectul lui Crin Antonescu și ale liberalilor. A preferat, în mod inexplicabil - sau poate nu - cartonașul răzuibil cu «poate data viitoare».

E la fel de ridicol, dar asta e deja o treabă internă a PSD, să vorbești despre respectul ce trebuie acordat social democraților după ce, prin acțiunile tale și prin pozițiile tale, ți-ai pus colegii în situația de a te trimite pe tușă, după ce ai demarat o nouă construcție, după ce ai negociat unde și cu cine nu ar fi fost de negociat...

E treaba internă a PSD și dacă decide să mai încerce odată cu dl Geoană și dacă îl pune cap de listă, cu toate acestea, la europarlamentare.

Treaba noastră e să îi spunem dlui Geoană... să își vadă de treaba sa până nu se termină campania cu capace și cartoane răzuibile".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel