Un lider PMP confirmă tensiunile din partidul Elenei Udrea

Membri ai Partidului Mișcarea Populară sunt nemulțumiți de prestația lui Cristian Diaconescu din poziția de prezidențiabil și vor ca fostul ministru să facă pasul înapoi, spun informații apărute în presă. Liderul PMP Dolj, Gelu Vișan, a declarat pentru DC News că există unele "preocupări" în interiorul formațiunii, ce rezidă în modul în care decurge precampania.

La 7 iunie, la finele Congresului PMP, Elena Udrea a anunțat că prezidențiabilul partidului înființat de Traian Băsescu este Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe și consilier prezidențial. 

Cu excepția câtorva interviuri, majoritatea fără impact, Cristian Diaconescu a fost foarte rar în atenția mass-media și nu a reușit să creeze dezbateri. Sondajele privind intenția de vot la prezidențiale realizate în ultimele săptămâni îl plasează la un scor de sub 10% pe fostul social-democrat.

Gelu Vișan spune că în PMP nu ce cere decapitarea lui Cristian Diaconescu, dar confirmă că există o neliniște legată de parcursul partidului în campanie.

"Sunt discuții interne. Există o preocupare extrem de importantă legată de poziționarea noastră și a prezidențiabilului", a spus Vișan.

El a adăugat că "există o preocupare legată de ce se întâmplă și de felul în care decurge precampania la noi".

Întrebat la ce se referă, mai specific, "preocupările", Vișan a răspuns că "e puțin prea multă liniște".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel