Lider PMP: Am confirmarea că va fi arestat Tăriceanu

Gelu Vișan, unul dintre liderii PMP, a anunțat joi, la B1tv, că a primit o confirmare din sursă sigură privind arestarea lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului. Tăriceanu va fi încarcerat până pe 14 septembrie 2015, cererea de arestare urmând a fi înaintată în sesiunea parlamentară, a spus Gelu Vișan, în emisiunea lui Sabin Orcan.

"Ieri am primit ultima confirmare, care spune că până pe 14 septembrie 2015, în sesiunea parlamentară, va fi înaintată cererea de arestare în dosarul "M", să îi spunem așa,  în urma unor denunțuri ce există de cel puțin 3 luni de zile", a spus Vișan. Informația o am dintr-o sursă sigură, nu mi-a spus-o o păsărică. Este un dosar închis de peste o lună și jumătate. Se așteaptă până în 14 septembrie. Dacă nu a mers demisia cu Ponta se va încerca doborârea Guvernului Ponta în Parlament", a adăugat Vișan.

Vișan a mai precizat că dosarul se bazează pe niște denunțuri, precizând că nu se mai primesc probe la dosar, potrivit B1tv.

Liderul PMP făcuse miercuri, afirmații surprinzătoare la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu, care ar urma să fie reținut de procurorii anticorupție.

”Călin Popescu Tăriceanu va fi arestat. DNA pregătește arestarea lui Tăriceanu. Asta se va întâmpla peste maximum 3 săptămâni. Se pregătește o lovitură extrem de dură la adresa democrației. I se face un dosar pentru a-l scoate de la guvernare”, a spus Vișan la România TV.

PMP se delimitează de Vișan

Conducerea partidului s-a delimitat de afirmațiile lui Vișan. Ștefan Vlaston, vicepreședintele PMP, a anunțat că Vișan a făcut declarațiile despre Tăriceanu în nume personal, potrivit site-ului stiripesurse.ro.

De altfel, chiar PMP a depus, în luna martie, o plângere penală pe numele lui Tăriceanu. PMP l-a reclamat la DNA pe Tăriceanu pentru abuz în serviciu și obstrucționarea Justiției, în cazul votului din Senat pentru imunitatea lui Dan Șova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel