Lider PDL: Guvernul se substituie Parlamentului. Rușine Victor Ponta!

pdl2
pdl2

Un important lider PDL susține că Guvernul se subtituie Parlamentului și îl atacă în termeni duri pe primul-ministru al României, Victor Ponta

Iată ce a scris miercuri pe blogul personal vicepreședintele PDL Raluca Turcan, în textul intitulat „Ordonanţă de Urgenţă pentru PSD-izarea TVR! Ruşine Victor Ponta!”:

Guvernul Ponta continuă destabilizarea statului. După ordonanţe şi proiecte de lege cu dedicaţie, urmează o nouă încălcare flagrantă a rolului instituţiilor în stat: Guvernul Ponta se substituie Parlamentului şi dă o Ordonanţă de Urgenţă pentru numirea în birourile reunite ale Parlamentului a protejatului lui Adrian Năstase la şefia TVR - Valentin Nicolau.

După ce fostul şef al biroului de presă de la PSD a fost numit la şefia Agerpres, urmează o nouă pesedizare a instituţiilor publice de presă. PSD continuă ofensiva de acaparare a puterii totale şi se pregăteşte pentru campaniile electorale de anul viitor. Aceasta este adevărata miză a schimbărilor şi nu <binele angajaţilor>, aşa cum minte Guvernul. Aceste instituţii de presă au nevoie de un management eficient şi profesionist în locul unor cenzori pesedişti.

În TVR deja s-a instaurat teroarea pesedistă. Jurnaliştii şi colaboratorii corecţi devin incomozi şi sunt înlăturaţi, iar în locul lor sunt aduşi oameni de casă ai PSD.

Solicit USL-ului să nu sacrifice libertatea presei şi prefesionalismul acestor instituţii de presă în lupta dintre PSD şi PNL”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel