Lider, despre posibilitatea de a fi PREȘEDINTELE PSD

Mâna dreaptă din Guvern a premierului Dacian Cioloș, vicepremierul Vasile Dâncu, a vorbit, miercuri seară, despre funcția de președinte al PSD. 

În contextul unei discuţii legate de înfiinţarea unei fundaţii de către fostul preşedinte al PSD Victor Ponta, dar şi a relaţiei sale cu actualul şef al PSD, Liviu Dragnea, Vasile Dîncu a susţinut că nu are timp să se documenteze asupra evoluţiilor partidelor.

"Nu mă interesează în niciun fel ce se întâmplă într-un partid politic, nici în PSD. Nu am nici timp pentru asta. Eu sunt analist, am comentat până acum. Acum nu mai scriu. Nu mai am timp să mă interesez ce se întâmplă în partide. Am o relaţie de prietenie, dar o relaţie care este una personală cu Liviu Dragnea, dar pot să vă răspund la întrebarea pe care vreţi să mi-o puneţi după aceea: 'dacă nu cumva o să fiu preşedintele PSD?' (...) Nu mă interesează acest lucru şi n-o să se întâmple niciodată. Eu mi-am dat demisia dintr-o poziţie politică importantă, am ieşit în spaţiul public, sunt un intelectual de stânga şi asta este identitatea mea intelectuală şi identitatea mea de politică pe care o fac în afara carnetului de partid. În rest, nu îmi place nici să comentez ce se întâmplă în zona partidelor politice în acest moment pentru că, efectiv, nici nu ştiu foarte bine să se întâmplă, nici nu am timp să mă documentez şi atunci când nu sunt toată ziua la curent cu un lucru, am aşa o inhibiţie de a vorbi despre lucrurile pe care nu le cunosc în detaliu", a afirmat Vasile Dâncu, într-o emisiune la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel