Lider ALDE: PSD şi PNL au în spate înţelegeri făcute

Co-preşedintele ALDE Brăila, Dan Păun, a declarat miercuri, în conferinţă de presă, că la Brăila partidele mari, respectiv PSD şi PNL, au înţelegeri între ele, pentru că şi-au împărţit posturile de conducere în tot judeţul. 

'Cele două formațiuni politice nu își fac opoziție, ci schițează doar unele contre 'de ochii lumii', pentru ca oamenii să nu sesizeze că ambele partide sunt la putere, într-un fel sau altul.. La Brăila, partidele mari, care au ceva de spus în judeţ, au în spate înţelegeri făcute foarte clar şi limpede. Se şi vede. Partidele mari au avut înţelegeri între ele dintotdeauna şi şi-au împărţit posturile între ele. Nu îşi fac opoziţie, lucrurile sunt aşezate pentru ei şi nu vor să fie deranjate. Mă refer la PSD, PNL şi înainte era şi PD-ul. Acum sunt doar două partide mari, PSD şi PNL. În Brăila, nu există opoziţie, nu ai cum sa faci opoziţie', a declarat Păun.

Dan Păun a ţinut să precizeze că ALDE are un protocol de colaborare cu PSD, dar că până la a fi considerat aliatul social-democraţilor e cale lungă.

'Noi avem un protocol de colaborare cu PSD, nicidecum nu suntem aliaţi. Vreau să precizez că nu trebuie confundate noţiunile de aliat şi vasal, pentru că aliat nu înseamnă vasal. Noi nu vom fi niciodată vasalii nimănui', a completat Păun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel