Lider ALDE: Membri PNL și PMP, discuții pentru cooptare

Preşedintele ALDE Arad, Mihăiţă Calimente, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că organizaţia pe care o conduce are uşile deschise pentru cei care vor să li se alăture, subliniind că recent au avut loc discuţii pentru cooptarea unor membri PNL şi PMP. 

"Zilele trecute ni s-a alăturat fostul lider al Organizaţiei municipale UNPR Arad, Alexandru Vlasiu, fost pentru scurtă vreme membru al PMP Arad, urmare a fuziunii celor două partide. S-a discutat, de asemenea, şi cu alţi membri mai mult sau mai puţin marcanţi din PMP şi PNL, care şi-au manifestat interes pentru înscrierea în ALDE", a afirmat Mihăiţă Calimente. 

Prezent în conferinţa de presă, Alexand Vlasiu a spus că a decis să treacă la ALDE, deoarece "nu poate sta în expectativă, aşteptând să se termine procesele referitoare la valabilitatea sau anularea fuziunii, care ar putea dura chiar şi doi-trei ani", scrie Agerpres.

Nu în ultimul rând, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, preşedintele Organizaţiei municipale Arad, Florin Galiş, a anunţat că s-a decis cooptarea lui Vlasiu în Biroul Permanent Municipal Arad.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel