Lider ALDE: Acest ministru trebuia să plece din secunda doi

La ședința săptămânală a Filialei ALDE Buzău au fost luate în discuție problemele legate de continuarea consolidării structurilor locale ALDE în vederea alegerilor parlamentare din noiembrie 2016.

Cu toate acestea președintele Filialei ALDE Buzău, ing. Mihai Cristescu, a luat în discuție și o temă fierbinte în acest moment legată de "Remanierea Guvernului Cioloș".

"Remanierea Guvernului nu reprezintă altceva decât o strategie de PR a Executivului Cioloș. Premierul a ales să înlăture acei miniștri care au probleme de imagine și au creat prejudicii Executivului, dar miniștrii care ar fi trebuit să plece demult sunt încă ținuți pe funcții. Domnul Bostan probabil nici nu era luat în calcul pentru remaniere dacă nu aducea în discuție inepția legată de învățământ și profesori. Ministrul Curaj a fost dat afară pentru că nu s-a ocupat mai bine de plagiate și pentru că nu a răspuns prompt anumitor presiuni venite din zona PNL cu privire la CNATDCU. Ministrul Stoenescu de la românii de pretutindeni nu știm nici azi de ce anume a fost schimbat. Doar pentru a readuce în atenție ideea de diaspora și pentru a se folosi de acest subiect pe mai departe? De asemenea, ministrul Costescu de la Transporturi este schimbat pentru că a spus că mersul cu trenul e un lux. Din nou, aici găsim o altă problemă de imagine pentru Guvern", a spus Mihai Critescu.

Ministrul Agriculturii "trebuia să plece din secunda doi"

"Ministrul Agriculturii stă bine mersi în fotoliul său și nu e deranjat de nimeni, asta în condițiile în care nu se plătesc subvențiile, nu se face nimic în sectorul irigațiilor. Mai mult decât atât, împotriva ministrului Irimescu de la Agricultură a fost depusă o moțiune simplă care a fost votată de Parlament. Acest ministru trebuia să plece din secunda doi, însă premierul continuă să facă scut în jurul său. Nu mai vorbim despre ministrul Justiției, Raluca Prună, care nici acum nu e luată în calcul pentru remaniere", a mai zis liderul ALDE.

[citeste si]

"Acești miniștri nu mai au simțul ridicolului în ultima vreme, iar această strategie de PR s-a încheiat cu remanierea celor 4 miniștri, o remaniere despre care nu știm ce criterii a avut la bază. (...) Îl avem pe ministrul Muncii care face numai gafe, care declară că are epifanii cu privire la ministerul pe care îl conduce. Mai este ministrul Fondurilor Europene, cel care e mai preocupat de bătăliile politice ale Monicăi Macovei decât de a-și face treaba. Premierul trebuie să înțeleagă că, dacă vrea cu adevărat un Guvern performant, atunci ar trebui să facă mai multe schimbări și să umble la acele portofolii cu adevărat problematice", a conchis Mihai Cristescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel