Licitație RAPID BUCUREȘTI. Valoarea la care a ajuns clubul din Giulești

Rapid București a ajuns la a 11-a licitaței. Deși momentan Academia Rapid, echipă sprijinită de Primăria Sectorului 1 a închiriat palmaresul, nimeni nu s-a prezentat la licitația clubului din Giulești. Astfel, prețul Rapidului scade din nou.

În toamnă, atunci când au fost scoase la licitaţie activele falimentarei FC Rapid Bucureşti SA, preţul de pornire stabilit de Adunarea Creditorilor, în frunte cu Valerii Moraru, a fost de 3,7 milioane de euro. Nu s-a prezentat nimeni, la fel cum s-a întâmplat la toate celelalte 8 licitaţii care au urmat.

Lichidatorul judiciar al Rapidului, Sierra Qadrant, prin Mihai Florea, a anunţat astăzi datele pentru următoarele trei încercări de vânzare, pe 29 martie, respectiv 5 aprilie, respectiv 12 aprilie, informează Digi Sport.

La finele lunii martie, preţul de la care se va porni de la 1.115.640 de euro. Dacă nici de data asta nu va fi un succes, atunci suma va coborî la 1.004.076 euro, iar pe 12 aprilie va începe de la 813.301 euro. Oricum, preţul din 12 aprilie va fi dublu faţă de cel stabilit la evaluarea societăţii, adică 406.000 euro.

[citeste si]

Precedentele trei licitaţii au fost pe 28 februarie, 8.03.2018 şi 15.03.2018.

Caietul de sarcini costă 2.000 de lei , iar garanţia de participare este de 10% din suma de pornire. Singura societatea care a cumpărat caietul de sarcini este Academia Rapid, mai scrie sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel