Liberalul Cozmanciuc, solicitare către ministrul Justiției, în ziua în care DNA l-a pus sub acuzare

Cozmanciuc, judecat pentru corupţie, dosar de trafic de influenţă
Cozmanciuc, judecat pentru corupţie, dosar de trafic de influenţă

Chiar în ziua în care a fost trimis în judecată într-un dosar de corupţie de către DNA, deputatul PNL Mugur Cozmanciuc a făcut o interpelare către ministrul justiţiei, în care vorbea despre posibile modificări la legile justiţiei.

În interpelare, Cozmanciuc furnizează o informație interesantă, despre o întâlnire de pe 15 februarie cu Roelof Van Ees, ambasadorul Olandei în România, pe tema modificării legilor Justiției, a Codului Penal și a desființării SIIJ.

Cu acest prilej, Cozmanciuc a punctat ineficiența SIIJ, care nu ar fi întocmit niciun rechizitoriu pentru fapte de corupție.

Tocmai de aceea, Cozmanciuc i-a cerut ministrului Stelian Ion să-l informeze despre proiectele de reformă ale sistemului judiciar și despre pașii  ulteriori desființării SIIJ, scrie inpolitics.ro.

Cozmanciuc, dat în judecată pentru corupţie. Mită de 500.000 lei pentru un post la Apele Române

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale  Anticorupție – Serviciul teritorial Bacău au dispus trimiterea în  judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

COZMANCIUC CORNELIU-MUGUREL, la data faptei  și în prezent deputat în Parlamentul României și președinte al  organizației județene a unui partid politic, pentru săvârșirea  infracțiunii de trafic de influenţă, 

MARCOCI VLAD, la data faptei inginer în  cadrul Administrației Naționale „Apele Române”, pentru săvârșirea  infracțiunii de cumpărare de influență, Persoană fizică, la data faptei  administrator al unei societăți comerciale, pentru săvârșirea  infracțiunii de instigare la cumpărare de influență.” a anunțat DNA pe 23 februarie.

VEZI ŞIJumătate de milion de lei pentru funcția de director la Apele Române. Acuzațiile DNA. Deputat PNL, trimis în judecată

Deputatul Mugur Cozmanciuc este cercetat în stare de libertate, aşa că ar putea primi răspuns la interpelare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel