Liberalul Marius Obreja nu știe versurile Imnului Național

PNL
PNL

Liberalii şi democrat-liberalii susţin la unison că intonarea Imnului Naţional fără strofa a doua, în care e menţionat Împăratul Traian, a fost doar o greşeală a firmei care a organizat, sâmbătă, congresul comun PNL - PDL. 

Senatorul PNL Marius Obreja, vicepreşedintele Senatului, spune că nici măcar nu a conştientizat că această strofă a fost evitată.

VEZI ȘI: Jurnaliștii Antena 3 în Delta Dunării, așa cum nu i-ați mai văzut

Marius Obreja a explicat că el nu ştie aşa bine Imnul de stat al României, motiv pentru care nici nu a sesizat omiterea strofei.

„Vă spun sincer că nu prea ştiu versurile din Imnul Naţional, dar vă spun la fel de sincer că mă ridic în picioare şi-mi duc mâna la inimă de fiecare dată când aud", a declarat senatorul liberal.

Pe de altă parte, deputatul PNL Ludovic Orban, ales recent în funcţia de vicepreşedinte al partidului, a declarat că omiterea strofei a doua nu a fost un gest premeditat, aşa cum a speculat presa.

„A fost o pură coincidenţă. Nici să nu vă gândiţi că a fost ceva premeditat! Firma organizatoare care s-a ocupat de congresul PNL ne-a fost recomandată de colegii de la PDL. Deci ei sunt responsabili inclusiv de CD-ul cu intonarea imnului", ne-a declarat Orban. Nici liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, n-a ştiut să răspundă de ce a fost omisă tocmai această strofă, scrie Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel