Liberalii strâng semnături pentru susținerea platformei lui Dacian Cioloș

Cristian Buşoi, prim-vicepreşedintele PNL, a afirmat vineri că PNL strânge semnături pentru susţinerea platformei lui Dacian Cioloș, "România 100".

"Sunt organizaţii care, fie în mediul online, chiar şi în Bucureşti, în corturile pe care le-am avut amplasate, am invitat cetăţenii să-şi exprime adeziunea. Le aducem la cunoştinţă această platformă şi îi rugăm să o susţină. Cred că e foarte bine ca un număr cât mai mare de cetăţeni să aibă la cunoştinţă despre această platformă şi dacă vor să o susţină pe internet, în mod formal, chiar dacă o fac doar verbal... pentru că nu e strângere propriu- zisă. Strângem susţinere, mai bine zis", a spus Buşoi într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că în viitorul Parlament, după alegeri, va fi construită o coaliţie din forţele politice care vor susţine această platformă.

"Premierul îşi prezintă în spaţiul public (platforma - n.r.) şi la reuniuni ale unor forţe cu care rezonează şi cu care poate crea un parteneriat, pentru că e clar în acest moment că niciun partid nu va lua 50% plus 1 în viitorul Parlament. Ne-am dori să fim în această situaţie, nu vom fi în această situaţie. Luptăm pentru a obţine un rezultat cât mai bun şi luptăm pentru locul întâi. E clar că în viitorul Parlament trebuie construită o coaliţie şi dacă sunt şi alte forţe politice care aderă la această platformă ('România 100' - n.r.), dacă sunt şi alte forţe politice care îl susţin pe Dacian Cioloş, se pot alătura PNL într-o viitoare majoritate parlamentară şi lui Dacian Cioloş", a menţionat Buşoi.

Platforma 'România 100' trece în revistă 10 principii "ale unei guvernări pentru cetăţeni", însoţite de mai multe proiecte naţionale despre care prim-ministrul Dacian Cioloş crede că "ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor", informează Agerpres.

VEZI AICI PLATORMA LUI CIOLOȘ: http://ro100.ro/

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel