Liberalii își fac zile fripte. Blaga, despre relația cu Gorghiu

Vasile Blaga a zis că, în perspectiva alegerilor parlamentare, partidul duce principala bătălie cu PSD, dar că uneori și liberalii își fac zile fripte între ei.

Bătălia principală și acum o dăm cu PSD. Nu trebuie să-i condamnăm pe cei care votează PSD-ul, sub nicio formă. O fac fie pentru că datorită situațiilor din județele, din regiunile respective, nu văd un viitor pentru ei și pentru familiile lor, se mulțumesc cu puțin, stau în ajutoare sociale, a spus Blaga în deschiderea Școlii politice a Tineretului Național Liberal.

El i-a îndemnat pe tinerii prezenți la eveniment să se înțeleagă la fel de bine cum se înțelege el cu copreședintele PNL Alina Gorghiu, precizând că, dacă va fi așa, PNL va câștiga parlamentarele.

Uneori ne mai facem și noi zile fripte unii la alții. Pe surse. (...) Când spui lucrurile într-o asemenea ședință se numește dezbatere, nu este bârfă. Foarte mulți dintre colegii noștri au activat acum, când se fac listele, vreo patru ani nu prea, în dezbatere publică, nu prea, în bătălia de la locale, nu prea. Foarte mulți își dau unii altora la gioale pe surse, că de ce e mai bun unul decât altul și de unde provine, din ce zonă vine unul și vine altul. Că unii au pus talpa pe alții. Îmi doresc să vă înțelegeți mai bine unii cu alții (...). Și dacă vă veți înțelege așa (cum se înțelege el cu Alina Gorghiu — n.r.), să știți că acest partid va câștiga, a afirmat copreședintele PNL.

[citeste si]

Vasile Blaga a menționat că liberalii trebuie să aibă curajul să ia măsuri de dreapta, prin care să favorizeze crearea de locuri de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel