Liberalii, șantajați de Traian Băsescu pe tema OFIȚERULUI ACOPERIT

Dan Șova susține că liberalii sunt santajați de Traian Băsescu să preia propaganda rusească pe tema ofițerului acoperit.

VEZI ȘI: ILIE NĂSTASE, plângere împotriva lui Robert Turcescu

"Pe data de 10 decembrie 2012, a doua zi după alegerile Parlamentare, publicația Vocea Rusiei a anunțat, mai mult sub forma unui sfat prietenesc, faptul că preşedintele Traian Băsescu ar putea să încerce provocarea unui scandal pe tema "agentului acoperit" pentru a-l ataca pe Victor Ponta.

Practic, preşedintele a fost sfătuit de portavocea propagandei ruseşti să promoveze o astfel de temă falsă. Ce vedem astăzi? Vedem că Traian Băsescu a apelat fix la această strategie înainte de alegerile prezidențiale, fiind susținut în primul rând de Klaus Iohannis şi apropiații săi portocalii. Putem spune în acest moment că aceşta s-au dat de partea ruşilor? Cert este că Iohannis a declarat recent că România ar trebui să-şi refacă relația cu Rusia şi că nu vede cu ochi buni demersurile făcute în ideea obținerii independenței energetice de către țara noastră.

Dacă au fost lansate la momentul respectv astfel de suspiciuni la adresa lui Victor Ponta, atunci de ce niciun liberal nu le-a luat în seama atunci şi nu a reacționat? Poate pentru că atunci nu erau şantajați de portocalii. Acum vedem liberali precum Ludovic Orban care se trezesc să vorbească pe bazau nor speculații lansate de goarne portocoalii şi care promovează mesajele propagandei ruseşt,iar Klaus Iohannis preia diversiunile Rusiei prin alianța tăcută cu Traian Băsescu", susține Dan Șova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel