Liberalii, acuzaţi de "epurări politice" în perioada pandemiei

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susţine că liberalii profită de perioada pandemiei pentru a face 'epurări politice masive' în instituţii, adăugând că posturile rămase vacante sunt ocupate de oameni obedienţi PNL.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că PNL se foloseşte de perioada pandemiei pentru 'a-i scoate din funcţii pe toţi cei care nu execută ordinele de partid'.

'Am văzut deja ce s-a petrecut în unele spitale, dar aceeaşi practică o întâlnim şi în instituţii. Şi este doar începutul. Pe durata stării de alertă, persoanele cu funcţii pot fi suspendate sau demise fără să se precizeze ce înseamnă clar neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu. Practic, este creat cadrul legal pentru demiteri pe bandă rulantă. Liberalii profită de perioada pandemiei pentru a face epurări politice masive în instituţii', a declarat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.

Cojocaru: "PNL a înteţit campania de schimbare a unor persoane cu funcţii în teritoriu"



El adaugă că PNL a înteţit campania de schimbare a unor persoane cu funcţii în teritoriu. 'Liberalii vor să scoată practic la licitaţie funcţiile publice, dar fără să explice de ce un director de agenţie spre exemplu nu este bun pentru acel post', a precizat liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Deputatul social-democrat susţine că 'PSD nu va permite ca România să alunece într-o dictatură de tip autocrat'. 'Le cerem liberalilor, dar şi preşedintelui Klaus Iohannis, să oprească acest plan şi să nu profite de actuala situaţie. Oamenii sunt preocupaţi de pandemie, iar PNL îşi rezolvă problemele politice, numind personaje aservite şi obediente în diverse funcţii', a mai spus liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel