Liberal-democrații europeni sprijină Opoziția din România

eu-flag3
eu-flag3

Președintele Partidului Democrat și Reformist din Parlamentul European, Sir Graham Watson a transmis un mesaj vicepreședintelui PSD Diaspora, Alexandru Petrescu, în care își manifestă, alături de alte voci din structuri ale administrației europene, sprijinul pentru Opoziție în lupta pentru ”democratizarea arenei politice” și dezaprobă ”derapajele de la democrație ale autorităților de la București”, potrivit unei informări transmise redacției.

Într-o scrisoare oficială, din 6 februarie 2012, adresată președintelui PSD organizația din Marea Britanie și vicepreședintelui PSD Diaspora, Alexandru Petrescu, Sir Graham Watson, Președintele Partidului Democart și Reformist din Parlamentul European și-a manifestat ”sprijinul opoziției unite din România”.

”În mesaj, europarlamentarul Graham Watson își manifestă sprijinul pentru lupta opoziției pentru democratizarea arenei politice românești și în suport al manifestațiilor de protest din România. Alături de alte voci importante ale structurilor administrației europeane, Graham Watson își exprimă îngrijorarea pentru derapajele de la democrație tot mai accentuate ale administrației de la București”,  se arată în informare.

De asemenea, Graham Watson ”susține opțiunea alegerilor anticipate în România și își manifestă disponibilitatea de a colabora în viitor cu reprezentanții social-democraților români din Marea Britanie”, conchide comunicatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel