Olguţa Vasilescu acuză: Tandemul Iohannis – Băsescu joacă un teatru de doi bani

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, susține că președintele Traian Băsescu și prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, sunt duplicitari, iar teatrul jucat în ultimele ore de acest tandem este de doi bani, miza fiind doar deturnarea atenției publicului de la întâlnirea care ar fi avut loc la Vila Lac 3.

"Teatrul jucat în ultimele ore de tandemul electoral Klaus Iohannis – Traian Băsescu este praf aruncat în ochii românilor. În realitate, preşedintele Băsescu şi prezidenţiabilul Iohannis sunt duplicitari, vor să deturneze atenţia publicului de la întâlnirea celor doi din Vila Lac 3.

Citește și Claudiu Manda, atac din ficați la Klaus Iohannis

După ce discuţiile şi intersectările dintre dl. Băsescu şi Klaus Iohannis au fost date în vileag, preşedintele vine şi îşi atacă prezidenţiabilul încercând să mascheze faptul că au o înţelegere. Ne amintim că Traian Băsescu a declarat clar că îl votează pe Iohannis în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Klaus Iohannis a spus că este „normal" ca Traian Băsescu să îi acorde votul. Motivul pentru care candidatul ACL găseşte această situaţie ca fiind normală se explică prin faptul că unul e urmaşul celuilalt. Iohannis este candidatul lui Traian Băsescu, cel care vrea să îi pună pe oamenii preşedintelui înapoi în funcţie, să readucă regimul Băsescu la guvernare. De ce îl mai votează dl. Băsescu pe Klaus Iohannis, dacă în paralel îl atacă? Pentru că strategia comună a celor doi trebuie ţinută la secret cât mai mult timp posibil.

Citește și Klaus Iohannis - Traian Băsescu. Prezidențiabilul ACL l-ar fi vizitat pe președinte la Vila Lac 3 

Scenariul pentru toamna aceasta este din ce în ce mai limpede: există politicieni care vor continuarea modelului Traian Băsescu, avându-l ca principal exponent pe Klaus Iohannis; sunt politicieni care doresc, alături de milioane de români, încetarea imediată a acestui regim şi abandonarea definitivă a modelului Băsescu, iar Victor Ponta este în fruntea acestei echipe. Dl. Iohannis se bazează pe sprijinul lui Traian Băsescu, iar Victor Ponta porneşte în luptă având în spate voturile a milioane de români", a precizat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel