Lia Olguța Vasilescu, uimită de Iohannis: Să facă asemenea prostioare? Vai de noi!

Lia Olguța Vasilescu / foto AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu / foto AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu a transmis un mesaj după ce Klaus Iohannis i-a invitat pe români să citească mai mult. Preşedintele României a dat startul unei campanii unde îi invită pe români să citească mai mult.

”Cand am citit postarea asta, mi-am amintit de miile de mesaje, transmise in privat, de genul: "Te-am ales drept cea mai frumoasa mamica. Trimite si tu acest mesaj la zece alte mamici ca sa le faci fericite!" sau "Dumnezeu Mantuitorul sa te ocroteasca! Trimite acest mesaj la zece cunoscuti si vei primi un loc in rai si un ingeras numai al tau". Ma gandeam cam cata minte si timp liber de pierdut au unii oameni care stau si scriu constiinciosi asa lucruri traznite.

Dar PRESEDINTELE ROMANIEI sa stea, EL, marele barbat de stat, garantul Constitutiei, tatucul natiei, cand nu mai are tara Guvern si e campanie electorala sa se ocupe de asemenea prostioare? Ori e in cautare de fani care sa dea like la postari ca altfel nu mai primeste niciunul, decat daca se da 'telectual ori se plictiseste si isi cauta parteneri de club de lectura ca nu mai e sezon de golf? Asta nici de gluma nu e buna! As azvarli pe scari consultantii aia! Asa preocupari are presedintele tarii? Vai de noi!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Mesajul lui Klaus Iohannis:

”Lumea aparține celor care citesc, pentru că atunci când citești o carte e ca și cum ai ține un vis între palme. Noi, românii, însă, nu citim destul. Așa că vă invit să alegeți o carte pe care o îndrăgiți, să citiți o pagină și să nominalizați un prieten, un coleg sau chiar întreaga familie să facă la fel. Folosiți #timpulsăcitim și hai să readucem România printre marile culturi ale Europei, cele care citesc", se arată în postarea de pe Facebook a preşedintelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel