Olguța Vasilescu, respinsă de Iohannis. Prima reacție

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a avut prima reacție după ce Președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea ei pentru portofoliul de la Ministerul Transporturilor.

Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor. Știam că pot să fac treabă acolo. Dacă vă uitați în întreaga mea carieră o să vedeți că peste tot pe unde am trecut am lăsat ceva în urmă. Eram foarte calificată pentru acest minister măcar din punct de vedere al managementului. La Craiova, când am fost primar, orașul a fost pe primul loc la absorția de fonduri europene. Știu că Ministerul Transporturilor are o problemă de această natură. Ca ministru, mi-am dovedit eficiența.

Am luat în calcul faptul că e posibil să fie respinsă numirea mea. Am analizat această chestiune la partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situație neașteptată pentru noi. Știam că președintele e un om ranchiunos și că nu îmi va ierta toate declarațiile la adresa sa. Dacă mă uit la cariera mea politică de până acum, cred că am lăsat ceva în urmă. Nu pot spune același lucru despre Președintele  Klaus Iohannis. Nu-mi amintesc nimic notabil din mandatul de președinte de până acum al domnului Iohannis., a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

Cât despre noua propunere pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, Lia Olguța Vasilescu a declarat următoarele: Singurul care poate să decidă este CEX-ul. Nominalizările de miniștri se decid doar de către CEX. Ieri a fost o discuție și au fost anumiți colegi de ai mei care au spus că era cel mai bine de la început să merg la Dezvoltare având în vedere calificarea mea. Nu a fost nicio secundă niciun lider împotriva acestei nominalizări. Votul se dă în CEX. Nici nu s-a votat în Biroul Permanent. Chiar nu s-a ridicat mâna.

În ceea ce privește războiul politic dintre PSD și Klaus Iohannis, Lia Olguța Vasilescu este de părere că este vorba mai exact de un joc politic de care președintele profită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel