Lia Olguța Vasilescu, RĂZBOI cu Klaus Iohannis: Așa se întâmpla dacă semnai. Îți garantez!

Lia Olguța Vasilescu a avut un mesaj scurt pentru Klaus Iohannis.

”Klaus, neamțule care te dai "oltean", ti-a placut drumul pana la Craiova? Iti garantez ca daca semnai sa fiu ministru la Transporturi, pana acum era jumatate facut!

#tuce-aifacutinultimiicinciani?”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Amintim că președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor.

Atacul lui Iohannis 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Sud-Vest Oltenia, că s-a deplasat cu maşina şi s-ar fi aşteptat să găsească un drum rapid sau o autostradă, precizând că de când el este în politică, PSD promite o autostradă care leagă Craiova de Piteşti.

"Am venit, evident, cu maşina de la Bucureşti şi am venit pe un drum pe care îl cunosc între timp foarte bine, drumul de la Piteşti la Craiova. Acum, sincer, m-am aşteptat să găsesc pe undeva o bucată de drum rapid sau autostradă, fiindcă de când sunt eu în politică, PSD-ul promite oltenilor ba un drum rapid, ba o autostradă care leagă Craiova de Piteşti. Dacă aţi văzut-o voi, am văzut-o şi eu. Deci, dragii mei, acest drum, evident, nu este, dar în rest, dacă ne uităm prin ţară, PSD-ul a realizat mii de kilometri de autostradă cu creionul, dar în fapt nimic. Deci, autostrăzi promise nu avem", a spus Iohannis.

VEZI ȘI: Alina Gorghiu - Ecaterina Andronescu, dialog încins la Realitatea TV. Realizator TV: "Olguța Vasilescu v-ar da următoarea replică!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel