Lia Olguța Vasilescu - Prisnel (USR), replici. A venit cu dovada! - documente

Scutaru Cristina / 07 noi 2018 / 14:44 Salveaza PDF Comentarii
Lia Olguța Vasilescu
Descriere foto: Lia Olguța Vasilescu

Ministrul Lia Olguța Vasilescu a venit cu dovezi după ce deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel a spus că în România, în ultimii doi ani, s-au construit doar două școli.

”Când vrei sa ataci un ministru și sa spui ca minte și ca in doi ani s-au construit doar doua scoli in România, informează-te! Altfel te faci iarăși de ras! Nu ca ai fi de fală...  Vă prezint mai jos lista cu scoli si gradinite modernizate sau construite, in ultimii doi ani, doar pe fondurile de la Ministerul Agriculturii, in cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală. La acestea se adauga școlile și grădinițele construite de Ministerul Educației sau Ministerul Dezvoltării Regionale și Adminstratiei Publice, prin autoritățile locale, in cadrul PNDL II. Urmează sa prezint in zilele următoare și aceste liste. Plus lista cu drumuri, cămine culturale etc. Pentru toți mincinoși care spun ca nu s-a construit nimic in acești ani!”, a fost replica ministrului Lia Olguța Vasilescu.

Inițial, deputatul declarase: ”Olguţa Vasilescu spune că s-au construit sute de şcoli începând cu anul 2017. Sute. În realitate, sutele de şcoli construite nu sunt nici măcar zeci. Sunt 2. Două".

Potrivit politicianului de la USR, doar atâtea unităţi de învăţământ au fost finalizate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL II), începând cu anul 2017 până în prezent.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22