Lia Olguța Vasilescu, primul mesaj după atacul lui Juncker

Lia Olguta Vasilescu
Lia Olguta Vasilescu

În contextul în care România se pregăteşte să preia preşedinţia semestrială a UE de la 1 ianuarie, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că se îndoieşte că guvernul de la Bucureşti înţelege pe deplin ce înseamnă să conducă blocul comunitar timp de şase luni. În acest context, Lia Olguţa Vasilescu a transmis un mesaj.

„De unde au tras unii concluzia că urechează Guvernul și nu pe cel care ar vrea "Guvernul meu"? Că blocajele nu vin de la Guvernul Dăncilă, iar unii chiar nu au înțeles cât de importantă e misiunea României anul viitor”, a scris, sâmbătă, Lia Olguța Vasilescu pe contul de Facebook.

România este „din punct de vedere tehnic foarte bine pregătită" pentru misiunea de şase luni, a declarat Juncker pentru ziarul german Welt am Sonntag. „Dar cred că guvernul de la Bucureşti nu a înţeles pe deplin ce înseamnă să prezidezi ţările UE", a adăugat acesta.

Juncker a spus că disputa politică internă a României înseamnă că ţara ar putea să nu pară o entitate unită pe scena europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel