Lia Olguța Vasilescu: Orban a uitat ce ne-a spus! Declarația de azi e fără precedent

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu l-a atacat pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a afirmat, joi, că purtătorul de cuvânt al PSD „a servit sau a fumat iarbă” atunci când a afirmat că liberalii vor tăierea salariilor și concedierea a 500.000 de bugetari.

"Important de precizat este că atât domnul Ludovic Orban, cât și mai mulți fruntași liberali au spus exact ceea ce am reprodus și eu. Adică ne-au avertizat că, în momentul în care vor veni la putere, vor tăia salariile.

Ceea ce spune domnul Ludovic Orban astăzi, că au crescut prea mult salariile bugetarilor și că trebuie să se termine cu acest lucru, de fapt este o declarație mai veche preluată, prin care ne avertiza foarte clar că, în momentul în care va veni la guvernare PNL, va abroga legea salarizării.

Probabil domnul Ludovic Orban a uitat ce ne-a spus! Nu am niciun fel de pretenții!

Dar este foarte bine că ne spune ce are de gând să facă. Declarația de astăzi este fără precedent!", a declarat Lia Olguța Vasilescu la România TV. 

Ludovic Orban, atac dur la adresa Liei Olguța Vasilescu


„Am văzut o declarație. Alte mizerii de fake news-uri. Aici vreau să spun limpede și clar. Supărată că ne-am dus în fieful domniei sale, doamna Olguța Vasilescu a dat o declarație de zici că a fumat ceva, că Orban și cu PNL vor să dea afară 500.000 de angajați și că vor să taie salariul minim. Asta e declarația Olguței Vasilescu. V-am spus a servit ceva sau a fumat iarbă. Eu știu că ea mai servește, că asta e. Cum să minți cu așa ceva? PNL este adeptul creșterii veniturilor românilor, dar nu pe hârtie, cum face PSD. Ei le cresc pe hârtie și în timpul acesta dau drumul la inflație și creșterea prețurilor mănâncă complet orice fel de creștere a veniturilor", a afirmat Ludovic Orban, într-o conferință de presă susținută joi la Brăila.

Ludovic Orban a răbufnit din cauza unei postări 


Liderul PNL s-a inflamat după ce Olguța Vasilescu a afirmat, într-o postare joi pe Facebook, că este bine că liberalii avertizează din timp că au intenția de a tăia salarii și a da afară bugetarii atunci când PNL va veni la guvernare, fiindcă așa măcar lumea știe la ce să se aștepte. Ea a adăugat că după ce Opoziția a mințit atunci când PSD-ALDE a votat legea salarizări, acum liberalii reproșează că sunt prea mari creșterile salariale.

CITEȘTE ȘI Cazul Răzvan Ciobanu. Demersul lui Tăriceanu: A venit vremea să abordăm această problemă. Să recunoaștem cu onestitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel