Lia Olguța Vasilescu: Ce lasă în urmă Dăncila, prin vizita în Dolj

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Ministrul muncii, Olguța Vasilescu, a povestit ce măsuri de dezvoltare a luat premierul Viorica Dăncilă după o vizită în județul Dolj.

"Ce lasă in urma vizita premierului Viorica Dancila, de azi, pentru doljeni? 
- Primele doua loturi ale Drumului Expres in regim de autostrada Pitești - Craiova au fost deja atribuite. Tronsoanele vizează traseul Craiova - Bals - Slatina, adică cea mai aglomerata zona a Olteniei. După rezolvarea contestațiilor, vor fi atribuite și celelalte doua tronsoane, de la Slatina la Pitești. Firmele vor trebui sa execute proiectul tehnic și sa construiască autostrada.

-Ministerul Apărării va comanda Fabricii de Avioane Craiova reabilitarea a 20 de avioane, ceea ce presupune noi locuri de munca și contracte ferme pentru următorii ani.


-Autoritățile locale vor trebui sa pună la dispoziția guvernului terenuri pentru construirea unui centru de radioterapie pentru adulti și copii, precum și a unui laborator de analize dotat cu aparatura de ultima generație.

-Spitalul Regional Oltenia a intrat in linie dreapta după ce Consiliul Local a adoptat joi și P.U.Z-ul.
Vesti foarte bune pentru noi toți! Cârcotașii din opoziție văd ca se zvârcolesc in chinuri. Ei s-au concentrat doar pe lucruri fără importantă. Ca de obicei... De asta sunt și așa de “apreciați” de electorat...", a scris ministrul pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel