Lia Olguța Vasilescu, atac la Vasile Dîncu: Fotbalul se face pe goluri și politica pe voturi

Lia Olguța Vasilescu îl  critică peVasile Dîncu, după  declarațiile acestuia referitoare  la organizațiile PSD din sudul țării.

"Acum câțiva ani, un lider PSD, dintr-un județ în care partidul nu sare de genunchiul broaștei de la revoluție încoace, se chinuia să ne convingă să citim un studiu făcut de Vasile Dâncu în care se explica `pe larg` de ce pierduse el alegerile. A fost o bășcălie generală din partea liderilor care câștigaseră alegerile cu scoruri cu 4, cu 5 sau chiar cu 6 în față. `Dar unul care să te fi învățat cum să câștigi, n-a avut?`. Acum urmăresc, în parte amuzată, în parte enervată, insistența `strategului` care s-ar vrea lider al partidului, fiindcă (nu-i așa?) îl califică `anvergura` și `cultura politică` să fie șef. El, care nu a reușit să ia mai mult de 7 la sută la Cluj și, care a fost mâna dreaptă într-un guvern condus de Cioloș! Păi, poate exact `anvergura` l-a tras în jos, la scoruri de râsul curcilor. Fiindcă și oltenii și moldovenii și ardelenii au, în general, aceleași probleme care îi preocupă. Iar soluțiile partidelor sunt naționale.

Poate că de vină e organizarea, comunicarea cu oamenii sau, în multe cazuri, chiar blatul cu adversarii politici. Fotbalul se face pe goluri și politica pe voturi! Asta spune o `nesimțită` care nu a pierdut niciodată alegeri când a fost pe vreo listă sau a candidat uninominal și care nu acceptă lecții și jigniri de la unii care își închipuie că politica înseamnă blaturi, dosare și discursuri sforăitoare", a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Replica fostului minisgtru al Muncii vine după ce Vasile Dâncu a afirmat că PSD este ca şi inexistent în Transilvania şi Moldova şi că se mai gândeşte dacă să accepte sau nu propunerea ce i-a fost făcută de a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel