Lia Olguța Vasilescu anunță demararea unui nou proiect important

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a detaliat ce proiect a demarat în Craiova.

Primăria Craiova, prin intermediul Casei de Cultură Traian Demetrescu, a demarat proiectul "Artă stradală, pictură în aer liber". În perioada 02 – 15 decembrie 2020, artiștii plastici craioveni Andrei Tonița și Bianca Stancu vor crea picturi murale, reluând colaborarea cu municipalitatea, după ce, în urmă cu câțiva ani, au înfrumusețat cutiile de gaze din zona centrală a orașului și calcanul de pe strada Lipscani.

Pe gangul care desparte strada Theodor Aman 2 de strada Olteț se vor realiza două lucrări picturale inspirate din perioada interbelică a Craiovei care simbolizează spații de relaxare de tip terase, edificii reprezentative șilocuri de promenadă din acea peioadă, din dorința de a realiza o galerie în aer liber cu imagini de arhivă ale Craiovei.

Vă așteptăm cu idei de locuri unde artiștii pot să creeze! În primăvară vă mai pregătim câteva surprize deosebit de plăcute...Mai jos aveți imagini cu stadiul actual al picturii murale și cum va arăta ea finalizată!, a scris Liga Olguța Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.

Primăria Craiova, prin intermediul Casei de Cultură Traian Demetrescu, a demarat proiectul "Artă stradală, pictură în...

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Sâmbătă, 12 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel