Lia Olguța Vasilescu, replică DURĂ pentru Grindeanu în miez de noapte

Lia Olguța Vasilescu a avut o reacție după conferința de presă susținută de Sorin Grindeanu.

"Se pare ca dintre toți membrii guvernului, numai premierul nu știa ca semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile in care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea ca e pe viața in scaunul acela...", a fost prima reacție a Liei Olguța Vasilescu.

Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seară, că nu ştia că Guvernul în funcţie este unul de tranziţie, aşa cum a zis ministrul Muncii.

"Nu. Şi eu am auzit, eram în sală când doamna Olguţa Vasilescu a făcut această declaraţie, cum că toată lumea ştia că acest guvern pe care îl conduc e un guvern de tranziţie. Eu n-am ştiut acest lucru: punem guvern din cinci în cinci luni sau din şase în şase luni. Sincer, m-a mirat şi pe mine, dar, probabil, doamna Lia Olguţa Vasilescu avea informaţiile şi era informată mai bine şi ştia că după cinci luni o să vină un raport de evaluare făcut de domnul Vâlcov şi o să ne spună ce ne-a spus", a declarat Sorin Grindeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel