Lia Olguța Vasilescu, reacție după ce a fost sancționată de CSM

Lia Olguța Vasilescu, primar al municipiului Craiovei, a spus marți, după ce a fost sancționată de CSM pentru că a afectat independența justiției, că aceasta "este mai mult o punere la gazeta de perete".

"Nu e vorba de o sancțiune, pentru că în acest caz ar trebui să existe o penalizare. E mai mult o punere la gazeta de perete, pentru că nu am fost disciplinată cu DNA, nu e o sancțiune", a replicat edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Consiliul Superior al Magistraturii a decis, astăzi, că afirmaţiile Olguţei Vasilescu aduc atingere independenței, prestigiului și credibilității justiției. Conform CSM, primarul Craiovei a lansat afirmații denigratoare la adresa unui martor denunțător și a publicat acte și probe din dosar.

Citește și: CSM intervine: Olguţa Vasilescu a adus atingere independenţei justiţiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, marți, că afirmaţiile primarului municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, pe care le-a făcut în spaţiul public prin intermediul unei emisiuni difuzate de un post de televiziune în data de 19 iulie şi prin intermediul reţelei de socializare Facebook aduc atingere independenţei, prestigiului şi credibilităţii justiţiei, cu consecinţa subminării autorităţii acesteia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel