EXCLUSIV  Lia Olguța Vasilescu, prima REACȚIE după decizia instanței

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat, pentru DCNews, după ce instanța a întors pentru a doua oară dosarul său la Parchet. 

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, după ce a doua instanță de judecată îi întoarce dosarul la procurori: ”Înțeleg că dosarul meu a fost instrumentat ilegal și că instanța a constatat acest lucru. Este deja cred că a cincea instanță care-mi dă dreptate”. 

Primarul Craiovei a continuat, cu privire la insistențele procurorilor cu acest dosar: ”Ce să facă, să-și recunoască greșeala. Probabil că vor face contestație. Ne judecăm. Eu sunt absolut convinsă că dreptatea este de partea mea și voi merge până la capăt ca să-mi dovedesc nevinovăția.”

”Nu știu cât va mai dura, dar cert este că vorbim despre un dosar la a cincea-șasea instanță și toate instanțele știți bine cum s-au pronunțat de la început până la sfârșit. Nu am primit nici măcar control judiciar. Toate instanțele au spus că așa cum este instrumentat, este ilegal.”, a mai afirmat Lia Olguța Vasilescu. 

Primarul Craiovei a conchis: ”A fost o făcătură de campanie electorală ca să mă împiedice să candidez la Primăria Craiovei și acum iată că pocnește în instanță, exact cum m-am așteptat”. 

Tribunalul Bucureşti a decis joi să trimită pentru a doua oară la DNA dosarul în care primarul din Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, este acuzată de corupţie. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de procurori la Curtea de Apel Bucureşti. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel