Lia Olguța Vasilescu, la prima ieșire la TV după decizia CAB

Lia Olguța Vasilescu a fost sâmbătă seară, invitata Alessandrei Stoicescu, la emisiunea Q&A, aceasta fiind ieșire a primarului Craiovei la un post de televiziune după ce judecătorii de la Curtea de Apel București au respins cererea DNA de a institui control judiciar în cazul acesteia, în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre acuzațiile care îi sunt aduse de procurorii DNA, precizând că sunt două spețe care au fost conectate, deși nu există nicio legătură între ele. Infracțiunea de luare de mită este pentru că s-au văruit niște blocuri din Craiova, nu pentru că aș fi luat eu bani, a spus Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

"Eu am recunoscut public că, da, am cerut tuturor oamenilor de afaceri din Craiova să ne ajute să înfrumusețăm orașul. Unii au răspuns și aveau afaceri cu primăria. Alții au răspuns și nu aveau afaceri cu primăria. Alții nu au răspuns, dar aveau afaceri cu primăria", a explicat Olguța Vasilescu.

Primarul Craiovei a mai spus că procurorii au încercat să ajungă la infracțiunea de spălare de bani, prin luarea în considerare a unui grup de denunțători, prieteni între ei.

"Doi au făcut acuzații, ceilalți doi au spus că i-au auzit pe cei doi vorbind despre asta. Ei au încercat la un moment dat să îmi ceară ilegalități, dar m-am opus categoric. Pentru unii dintre ei am martori că au venit în primărie să mă agreseze pentru că nu am vrut să le dau autorizație pentru un bloc de nouă etaje, într-un cvartal cu blocuri de nouă etaje", a mai spus ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel