Lia Olguța Vasilescu: Klaus Iohannis să renunțe la limuzină, să apeleze la "Prima mașină"

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

"Săracul și cinstitul om". Așa se referă Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD, la prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis. 

"Klaus Werner Iohannis a investit bani în imobiliare, dar nu și-a cumpărat până acum o mașină. Săracul şi cinstitul domn Klaus vrea să îi mintă pe români, spunându-le că nu are bani să treacă strada. În realitate, dl. Iohannis nu şi-a cumpărat o maşină pentru că nu a avut niciodată nevoie. Se folosește, inclusiv în interes personal, de o limuzină germană luxoasă, pusă la dispoziție gratuit Primăriei Sibiu. Chiar dacă limuzina a fost oferită instituției pe care o conduce și nu lui personal, domnul Iohannis n-are nici o jenă în a o parca în fața uneia din cele 6 case deținute, sau chiar în curtea Vilei Lac 3, reședința lui Traian Băsescu.", a declarat Lia Olguța Vasilescu, potrivit unui comunicat remis DC NEWS.

Dosar Microsoft. CSM cere anchetarea lui Traian Băsescu

Primarul Craiovei a adăugat că liberalul "Klaus Werner Iohannis trebuie să ştie, însă, că prin programul Prima Mașină lansat de guvernul Ponta are şi el ocazia să își cumpere un autoturism personal, o maşină de producţie românească, fabricată la Craiova sau la Piteşti. Cu siguranță, nu va avea probleme cu plata ratelor, deoarece acestea vor fi incomparabil mai mici decât cea mai ieftină chirie pe care o încasează din postura de agent imobiliar. Asta înseamnă, domnule Iohannis, România lucrului bine făcut – automobile produse aici, în România, la Craiova sau Piteşti, care sunt vândute germanilor şi tuturor europenilor! România lucrului bine făcut nu se face cu automobile produse în Germania, care sunt ulterior date în comodat politicienilor din România de persoane cu care, din câte se pare, aveţi şi alte relaţii decât cele de pură simpatie instituţională". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel