Lia Olguța Vasilescu: I-am spus lui Liviu Dragnea că nu suntem de acord

Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte al PSD, spune că Liviu Dragnea trebuie susținut pentru că nu a făcut niciun fel de infracțiune, iar decizia de miercuri a Comitetului Executiv Național al PSD va fi probabil în acest sens.

"Noi am avut o rezoluție la Consiliul Național, dar pe teme de corupție. Or, aici nu discutăm în niciun caz despre o temă de corupție. I-am spus cu toții lui Liviu Dragnea că nu suntem de acord. Se convoacă și CExN, care să susțină același lucru, probabil", a afirmat Olguța Vasilescu luni, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD.

Ea a spus că Liviu Dragnea nici nu a mai apucat să își termine discursul din BPN, fiind întrerupt de colegi. "Nici n-a mai apucat să vorbească, pentru că toți ne-am opus la orice fel de discuție despre autosuspendare, demisie, demitere și așa mai departe. Nu este vorba despre fapte de corupție. (...) Sistemul informatic pe care am lucrat noi a fost descoperit cu 4 ani înainte, de PDL. Aduceți-vă aminte de dl Videanu, care vorbea cu dl Viorică, și nu știu să existe ceva în cazul lui Videanu, măcar vreo plângere depusă", a explicat Olguța Vasilescu.

În opinia acesteia, este vorba "despre o problemă politică", în sensul în care partidele trebuie să scoată oamenii la vot, și nu să împiedice aceasta, inclusiv prin declarații politice, așa cum a procedat Traian Băsescu. "Or, Liviu Dragnea n-a făcut altceva decât ceea ce face clasa politică de 25 de ani, încearcă să convingă populația să voteze în favoarea unui partid sau a altuia, în favoarea unei idei sau a alteia", a spus Olguța Vasilescu, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel