Lia Olguța Vasilescu: Este o mare mizerie. O să judece istoria

Olguța Vasilescu spune că nu se pune problema ca PSD să propună ieșirea de la guvernare în ședința Comitetului Executiv Național al partidului și că e foarte bine dacă Liviu Dragnea candidează pentru funcția de președinte.

Întrebată dacă se pune problema ca în cadrul ședinței conducerii PSD să se propună ieșirea de la guvernare, Vasilescu precizează: "Nu cred că e posibil așa ceva".

Despre o eventuală înscriere a lui Dragnea în cursa pentru șefia PSD, primarul Craiovei a zis că este "foarte bine". "Cine să candideze? E vorba de forță politică aici, este vorba de cine a organizat până acum marile bătălii electorale, deci nu avem o problemă", afirmă ea, scrie Agerpres.

Lia Olguța Vasilescu susține totodată că i se pare "o mare mizerie ce i se întâmplă" lui Victor Ponta. "Este clar cel mai bun prim-ministru de după 1989. Să vii cu o prostie de acum 10 ani ca să schimbi guvernarea care funcționează bine, pentru că nu poți să o faci altfel, politic în Parlament, mi se pare o mare mizerie. Asta o să judece istoria", declară ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel