Lia Olguța Vasilescu: Anul acesta, la final, vom avea 100 kilometri de autostradă

Scutaru Cristina / 06 sep 2018 / 08:47 Salveaza PDF Comentarii
Vasilescu
Descriere foto: Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a dat o veste bună pentru toții românii.

"Am văzut că Gabriela Firea a relatat o discuție din Comitetul executiv în care Dragnea i-a zis ministrului Transporturilor să nu se mai plângă atâta vizavi de blocajele pentru autostrăzi. Pe mine, de exemplu, mă doare rău de tot că nu am o autostradă până la Craiova.

Noi ne-am apucat de autostradă, tot ce înseamnă documentație, licitații etc, din martie 2017, chiar după ce am venit la guvernare. Prin august anul trecut s-a finalizat procedura. A venit o firmă care nici măcar nu a participat la licitație și s-a adresat instanței să conteste această licitație pe toate patru tronsoanele. Două s-au câștigat după un an în instanță de către CNAIR. În următoarea perioadă, vor fi desemnați câștigătorii. Sper să terminăm această autostradă până în 2020. Pe două tronsoane s-a pierdut în instanță. Vorbim despre aceeași speță. Am stat un an blocați în instanță”, a zis ministrul Muncii.

100 kilometri

"Anul acesta, la final, vom avea 100 kilometri de autostradă. Vom tăia panglica. (...) Autostrada Pitești - Craiova a început procedura pe vechea lege și așa trebuie continuată. Asta este situația... Sperăm că prin noua lege a achizițiilor publice ne vom mișca mai repede”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3 în emisiunea lui Radu Tudor.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26