Lia Olguța Vasilescu: Anul acesta, la final, vom avea 100 kilometri de autostradă

Vasilescu
Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a dat o veste bună pentru toții românii.

"Am văzut că Gabriela Firea a relatat o discuție din Comitetul executiv în care Dragnea i-a zis ministrului Transporturilor să nu se mai plângă atâta vizavi de blocajele pentru autostrăzi. Pe mine, de exemplu, mă doare rău de tot că nu am o autostradă până la Craiova.

Noi ne-am apucat de autostradă, tot ce înseamnă documentație, licitații etc, din martie 2017, chiar după ce am venit la guvernare. Prin august anul trecut s-a finalizat procedura. A venit o firmă care nici măcar nu a participat la licitație și s-a adresat instanței să conteste această licitație pe toate patru tronsoanele. Două s-au câștigat după un an în instanță de către CNAIR. În următoarea perioadă, vor fi desemnați câștigătorii. Sper să terminăm această autostradă până în 2020. Pe două tronsoane s-a pierdut în instanță. Vorbim despre aceeași speță. Am stat un an blocați în instanță”, a zis ministrul Muncii.

100 kilometri

"Anul acesta, la final, vom avea 100 kilometri de autostradă. Vom tăia panglica. (...) Autostrada Pitești - Craiova a început procedura pe vechea lege și așa trebuie continuată. Asta este situația... Sperăm că prin noua lege a achizițiilor publice ne vom mișca mai repede”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu la Antena 3 în emisiunea lui Radu Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel