Lia Olguța Vasilescu: Am avut supraveghere în BAIE și DORMITOR

Lia Olguța Vasilescu
Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a vorbit despre mandatul de filaj emis pe numele său și a povestit cum a fost supravegheată în baie și în dormitor.

"Știți cum este să asculți, la căști, cum luni întregi ai fost urmărit inclusiv în baie? Am fost urmărită peste tot, și în baie, dar și în dormitor. Am avut monitorizare 24 din 24 ore. Am fost urmărită și prin GPS. Aveam și fotografiere la distanță, nu doar eu, ci și anturajul meu. A fost ca în filme, doar că nu erau filme, ci realitățile din România. Înregistrările nu le-au folosit la nimic... probabil doar să se distreze. Altfel nu îmi explic. Ca să citez exact din mandat: am avut supraveghere video, audio, localizare prin GPS, telefonică, ambientală, fotografiere a mea și a anturajului. Nu știu dacă și acum sunt supravegheată", a spus ministrul Muncii la Antena 3.

[citeste si]

"Eu sper să se desecretizeze toate aceste protocoale. Au existat în toate ministerele. Toată lumea s-a transformat în informator. Nu este bine să aflăm și noi? În perioada aceea s-a semnat cu toată lumea. Haideți să le cerem pe toate să vedem ce și cum", a mai zis Lia Olguța Vasilescu.

Serviciul Român de Informaţii a publicat Protocolul de colaborare cu Parchetul

Serviciul Român de Informaţii a publicat vineri pe site Protocolul de colaborare cu Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru îndeplinirea sarcinilor ce le revin în domeniul securităţii naţionale.

Documentul a fost încheiat pe data de 4 februarie 2009, fiind semnat de Tiberiu Niţu, prim-adjunct al procurorului general la acea vreme, şi Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI. Protocolul a fost aprobat de şefii celor două instituţii de la acea dată - Laura Codruţa Kovesi şi George Maior.

El a fost încheiat în baza Constituţiei, a Codului de procedură penală, a unor legi, ordonanţe de urgenţă şi hotărâri de guvern, dar şi a unor hotărâri CSAT, potrivit documentului declasificat de SRI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel