Lia Bugnar a spus pe cine votează ca primar: O să zic ceva care o să aducă foarte multe comentarii contrariate

Regizoarea Lia Bugnar a spus pe cine votează la alegerile locale.

”O sa zic acum ceva care o sa aduca foarte multe comentarii contrariate, presupun. Totusi o sa zic. As vota pentru primarie un primar care, in caz ca ar fi ales, ar avea sus pe lista de lucruri pe care isi propune sa le faca rezolvarea problemei pisicilor din Bucuresti. Jur ca nu mi-ar pasa de la ce partid e. Da, poa' sa fie si PSD si orice alte litere din alfabet. Bucurestiul e bolnav de pisici.

In fiecare an apar mii de pui pe sub masini, prin ghene, prin beciuri, pe langa garduri si te mai miri pe unde. Dupa care incepe isteria cu salvatu', cu adoptatu', cu postarile haioase sau lacrimogene, sau de-a dreptul dramatice. Eu sunt unul dintre autorii acestor postari, Ilinca e mama la postarile cu luatiopisica, Ozana, Silvana, Mirela, Marcela, Ilona, Marius si lista ar putea continua mult si bine, am zis si eu doar cateva nume care mi-au venit la viteza. Si, bineinteles, sunt cei de la Pisici pe creier care cred ca au rani deschise in loc de inimi, la cate cazuri cutremuratoare au putut sa incerce sa salveze si uneori, nu mereu, au si reusit.

Daca primarul Bucurestiului, cine-o fi sa fie el, nu face un plan in care sa se sterilizeze toate pisicile de pe strazi, problema va creste proportional cu indiferenta fata de acest subiect. Stiu ca pentru multi oameni asta e un subiect absolut neinteresant, dar mai stiu si ca sunt multi aceia care au inima grea cand vad fiintele astea sublime chinuite de frig, foame, boli, infirmitati. Ele, pisicile, n-au cum sa rezolve problema. Cand vine perioada de imperechere, asta fac. Se imperecheaza. N-o sa le pice niciodata fisa ca abstinenta le-ar mai usura un pic destinele.

Asa ca noi, aia desteptii si potentii, oamenii adica, am putea naibii sa gasim o solutie sa le sterilizam. Indiferenta fata de zecile de mii de pisici de pe strazi din orasul nostru nu are nicio justificare.

Chiar daca esti un om pe care nu-l intereseaza animalele, domnule/doamna primar/primareasa, situatia pisicilor in suferinta de pe strazi e problema orasului pe care te zbati atata sa ne convingi ca esti cel mai in masura sa-l "gospodaresti". Asa ca eu, Lia Bugnar, un posibil vot pentru tine, o sa-ti dau acel vot daca o sa treci acolo, in programul cu care ne momesti, promisiunea ca n-o sa intorci capul in alta directie cand o sa vezi un scheletel pe patru picioare ascunzandu-se pe dupa rotile masinilor.


P.S. Portocala si Rechinul, cei doi pui crescuti de la doua zile cu biberonul de Ozana Nicolau si care acum au mai putin de trei luni, inca nu si-au gasit o familie. Va rog, va roaga si Ozana, si Ilinca, sa va uitati atenti la poza asta, poate va suna un clopotel pe undeva prin launtru si luati macar pe unul dintre ei, chiar daca sunt aproape siamezi in acest moment.


#votezprimarpisicar”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel