Lewandowski, plecare de la Bayern Munchen. Anunţul antrenorului

robert lewandowski
robert lewandowski

Robert Lewandowski nu va părăsi clubul Bayern Munchen, chiar dacă îşi doreşte acest lucru. 

Atacantul polonez Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern Munchen, dar campioana Germaniei nu va renunţa la prolificul său golgheter în acest mercato de vară, a anunţat antrenorul bavarezilor, Niko Kovac, citat de Reuters. 

Internaţionalul polonez a fost golgheterul lui Bayern în trei din cele patru sezoane pe care Lewandowski le-a petrecut la Bayern, reuşind minim 40 de goluri în fiecare sezon. El a contribuit la câştigarea a patru titluri, dar doreşte o nouă provocare, în condiţiile în care contractul polonezului expiră în iunie 2021. 

Nu e nimic nou cu Robert. El nu va părăsi clubul pentru că este atacantul nostru de top. Cu siguranţă noi nu nu vrem să renunţăm la el şi nu vom renunţa la el, a declarat Kovac pentru Sky Sports. E adevărat că Robert se gândeşte să joace în altă parte. Normal, una este ceea ce vrea el şi alta este ceea ce vrem noi. Suntem FC Bayern, avem un atacant de top. Robert are un contract şi va sta aici cât de mult este posibil. Bayern începe noul sezon pe 24 august, când va juca cu Hoffenheim în prima etapă din Bundesliga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel