Leoreanu - Ciuvică, criză de nervi. Porumbel le-a oprit microfoanele

Laurenţiu Leoreanu, deputat PNL, şi jurnalistul Mugur Ciuvică şi-au aruncat cuvinte dure în emisiunea "Ediţie specială" de la Antena 3. Moderatorul Cătălina Porumbel le-a tăiat microfoanele celor doi, dar nici aşa nu s-au liniştit. 

Disputa dintre cei doi a izbucnit pe fondul acuzelor lansate de Mugur Ciuvică către PNL. Acesta a afirmat că, în plină criză de coronavirus, liberalii se gândesc tot la anticipate. 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi: 

Laurenţiu Leoreanu: Nu PNL a dorit drumul către anticipate, pentru că nu PNL şi-a dat Guvernul jos, cum a făcut PSD. PSD a venit şi a dat jos Guvernul Orban, care era în plin exerciţiu. Mai mult decât atât, noi vom vota Guvernul. Deci nu alergăm către anticipate, ci către o Guvernare responsabilă. 

Mugur Ciuvică: V-aţi oprit acum din alergarea după anticipate, că numai asta aveaţi şi în cap şi în gură, până acum două trei zile. 

L. Leoreanu: Domnule Ciuvică, faceţi mai multă politică decât partidele. Asta faceţi dvs! 

M. Ciuvică: Vrăjeala dvs merge la PNL, nu aici. 

L. Leoreanu: Guvernul a dat dovadă că este responsabil, a luat toată măsurile şi le-a făcut responsabil, pentru a nu induce  panică în populaţie. Se vor lua în continuare decizii pe majorarea stocurilor, pe crearea unei baze de găzduire pentru intrarea în carantină.  

Cei doi au început să vorbească ulterior unul peste celălalt, replicile nefiind inteligibile. Deşi Cătălina Porumbel, moderatorul emisiunii, a făcut mai multe apeluri la calm, cei doi au continuat să se adreseze unui altuia pe un ton ridicat. 

L. Leoreanu: Dle Ciuvică, depăşiţi orice limită a bunului simţ. Bateţi câmpii! 

M. Ciuvică: Da, da, da... Se ştie că un bolnav e de o săptămână în spital şi nu a fost testat. 

L. Leoreanu: Dvs politizaţi şi aveţi o atitudine total iresponsabilă. Puteţi spune, în raţionamentul dvs, că din măsurile luate de Guvern, măcar una a fost bună? Aşa, obiectiv. 

M. Ciuvică: Propunerea lui Cîţu a fost bună, da! 

L. Leoreanu: Atât vă duce mintea! 

Cătălina Porumbel: Dle deputat, vă rog să ne calmăm! 

M. Ciuvică: Dle Leoreanu, nu eraţi cu anticipatele în gură până acum trei zile? 

L. Leoreanu: Nu, dle Ciuvică. 

M. Ciuvică: Cum nu? 

L. Leoreanu: M-aţi auzit pe mine vorbind despre anticipate? 

Cătălina Porumbel: Vă rog să ne calmăm! 

M. Ciuvică: Toţi şefii matale asta ziceau, de anticipate. 

Cătălina Porumbel: Domnilor, haideţi să ne calmăm. Domnilor... Rog regia să le taie microfoanele celor doi invitaţi! Ţin să vă anunţ, domnilor, că nu vă auziţi pe post! Domnilor, vă rog foarte mult. 

L. Leoreanu: Un copac  nu aţi plantat în ţara asta. Nimic nu aţi făcut! Vă rog să nu mă jigniţi, dle Ciuvică, nu fiţi nesimţit. 

M. Ciuvică: Nu sunt nesimţit. Dumneata eşti un mincinos!

Cătălina Porumbel: Dle Leoreanu, vă rog. Mă faceţi să ridic vocea şi nu pot face asta! Haideţi, vă rog! Cred că suntem suficient de maturi într-o astfel de situaţie ca să ducem mai departe mesajul către cei care ne ascultă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel