Legrand a ales Green Court Bucharest, ansamblu dezvoltat de Skanska

Legrand România, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, a ales pentru noile sale birouri clădirea C din Green Court Bucharest, primul ansamblu de birouri dezvoltat de Skanska în România. În această tranzacție, Legrand a fost reprezentată de agentia Cushman & Wakefield Echinox (DTZ Echinox).

Legrand, o companie bazată pe tehnologie și inovație, oferă soluții complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, centre de sanatate, hoteluri și construcții industriale. Grupul francez are reprezentanțe în peste de 80 de țări şi îşi desfăşoară activitatea pe piaţa din România de peste 20 ani.


„Urăm bun venit în Green Court Bucharest echipei Legrand România, și ne bucurăm că au găsit în Skanska un partener pe care se pot baza", a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

„Credem că soluțiile inovative implementate în spațiile clădirii, locația și vizibilitatea pe care o aduce sunt nevoi esențiale ale unei mărci etalon în domeniul infrastructurilor electricele şi digitale pentru utilizatorii din întreaga lume."


„Ne bucurăm că am găsit in Skanska un partener de încredere, cu care împărtăşim acelaşi angajament pentru inovaţie, profesionalism, calitate şi atenţia constantă pentru detalii. Green Court Bucharest răspunde nevoii noastre de a oferi echipei Legrand România un mediu de lucru la cele mai înalte standarde, care să asigure un maximum de confort în toate privinţele şi, totodată, să respecte mediul înconjurător prin tehnologia sustenabilă utilizată, proiectul având certificare LEED Gold.", a declarat Călin Paşcalău, General Manager Legrand România.

Proiectul Green Court Bucharest e construit în jurul unui nucleu de tehnologii și soluții sustenabile, printre ele numărându-se fațada eficientă energetic, un sistem de ventilație cu aport sporit de aer proaspăt ce contribuie la crearea un mediu de lucru sănătos, sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic dotate cu senzori de mișcare și intensitate, zone de parcare pentru biciclete și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), dar și stații de alimentare pentru mașinile electrice.


Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spaţiu de închiriere de aproximativ 16.300 m2, are 12 etaje supraterane şi o parcare subterană de trei etaje, cu 242 locuri de parcare. Proiectul a fost finalizat pe 1 iunie 2016 și are în prezent un grad de ocupare de 83%, majoritatea chiriașilor fiind companii din IT&C.

Green Court Bucharest, construcții ”verzi”
Green Court Bucharest este un complex de birouri de clasă A care oferă spații de birouri, cu o suprafață totală de închiriere de 54.500 m2.
Proiectul Green Court Bucharest beneficiază de certificare LEED Gold și oferă chiriașilor săi un confort sporit, fiind unul dintre cele mai eficiente și flexibile spații de lucru din București, ce beneficiază de standarde de calitate excelente. Întregul complex de birouri Green Court Bucharest se înscrie în conceptul "Workplaces by Skanska", o viziune lansată și utilizată de către companie la nivel global din 2013. Conceptul se bazează pe patru principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi.

Skanska România, certificare LEED


Skanska România este un dezvoltator și constructor de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania și-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele Skanska România oferă spații de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locații cheie care asigură atât succesul cât și satisfacția clienților și a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior.


Legrand România, etalon în domeniul construcțiilor
Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru clădiri rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, data center, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume. Inovația, care include lansarea constantă de produse cu valoare adăugată, precum și achizițiile, sunt cei mai importanți factori cărora li se datorează creșterea companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel