Legislație Justiție. Orban: Dăncilă să explice

Ludovic Orban
Descriere foto: Ludovic Orban

PNL va solicita convocarea premierului Viorica Dăncilă la dezbaterea "Ora Guvernului" de la Camera Deputaţilor.

Acesta îi cere premierului să explice dacă intenţionează să respecte recomandările Comisiei de la Veneţia privitor la legislaţia din Justiţie, a anunţat, luni, preşedintele partidului, Ludovic Orban.

"PNL a luat mai multe decizii în cadrul Biroului Executiv de astăzi. Prima este convocarea premierului Vasilica Viorica Dăncilă la Camera Deputaţilor în cadrul "Orei Guvernului" pentru a explica Parlamentului dacă intenţionează să respecte recomandările Comisiei de la Veneţia privitor la legile Justiţiei, la Codul penal şi la Codul de procedură penală sau dacă nu intenţionează.

Şi obiectivul convocării premierului este foarte clar: nu ne mai putem juca în momentul de faţă, Guvernul trebuie să se poziţioneze clar privitor la atitudinea pe care o va avea în urma adoptării celor două rapoarte ale Comisiei de la Veneţia privitor la modificările la legile Justiţiei şi privitor la modificările Codului penal şi Codului de procedură penală", a declarat Ludovic Orban, la Parlament, la finalul BExN al PNL.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22